måndag 16 juni 2008

Sommarlov

Ja, jag har ju inte varit så aktiv de senaste veckorna. I korta drag har det här hänt:

Jag fräschade upp badrummet, målade och köpte småsaker såsom spegel, hyllor, duschdraperi etc. Detta var inte bra för min ekonomi, vilket knäckte mig lite. Men jag kommer igen. Undrar varför mina skattepengar lyser med sin frånvaro. Mycket märkligt, någon som vet ifall alla får innan midsommar när man deklarerat med sms eller bara somliga får dem?

Har börjat dejta den där dejten som jag inte vågade träffa. Verkar för min del som ett lyckokast, en riktig pärla är det. Vågar inte riktigt tro på det men kör på så länge som det känns ok.

Struligt i livet pga av badrumstjafs, drog ut på tiden då jag mitt i allt fick åka på mässa i Tyskland. Bott i stök och bök flera veckor vilket suger musten ur mig. All den tid man behöver till annat har gått till sena kvällar i badrummet. Men det var det värt. Blev MYCKET finare än innan. Inte nyrenoverat men fräscht. Nu har barnen sommarlov och alla måsten verkar bortblåsta. I stället så börjar "får jag sova över, får hon sova över"-frågorna. Vilket innebär att jag inte vet i vilket skick mitt hem är när jag kommer hem. Mer pengar går åt till mat, får ändå betala full avgift till fritids, trots att de är lediga hela sommaren. Tråkigt, blir liksom dubbelt upp på det viset.

Längtar SÅ till min semester. Dock fem veckor kvar.

Fick reda på lönen, förhöjning med 3,2 procent. Får väl vara nöjd med det. Så nu kommer den att ligga på knappt 25 300:-/mån.

Undrar just hur mina favoritbloggar har det, måste försöka uppdatera mig snart.

Hoppas att ni alla får en HÄRLIG sommar och en glad MIDsommar.