torsdag 31 januari 2008

Tillägg till Fildelningsinlägget

Tänk också om de som håller på med film kunde se att det faktiskt finns många som gör som jag. Ser film på bio (när det fanns råd i alla fall) och faktiskt sen köper den om det finns till ett vettigt pris. Ganska logiskt, att om man gillar film, och man ser något man gillar, (återigen, de "LEVERERAR") så vill man se den igen och gärna i original. Gillar man INTE film, så laddar man troligen INTE ner och går INTE på bio. Enkel matematik.

Jag har hellre en originalskiva med film eller musik, men som det ser ut idag, är det INTE konstigt att folk laddar ner. Det får inte vara nästan 500 % dyrare att köpa en film än vad det kostar. Det säger ju sig själv. Folket bakom alla produktioner, gillar nog inte så mycket film, mer gillar de nog pengarna det genererar. Smarta business-män, inte KONSTIGT att de blir SKITFÖRBANNADE när de blir snuvade på sina pengar ...

Var det inte George Michael som förresten skulle GE bort sin musik för några år sedan. Vad blev det med det? Han tyckte att han hade tjänat tillräckligt med pengar ... vilken klok man. Mycket är tillräckligt ...

Nu har nedladdningarna tiodubblats sen sista tillslaget. Verkar som om Antipiratbyrån och company gjort ett VÄLDIGT smart drag. (NOT!) Vad är nästa? Att åtala samtliga som laddar ner, för laddar du ner så är du automatiskt en uppladdare också, och därmed skyldig!??
600 000 stycken laddar ner film enl. SvD och 1 426  000 laddar ner musik ... hmm, i förlängningen är det kanske bra för landet och dess arbetslösa, det kommer behöva byggas mååånga anstalter för att ta hand om alla som ska spärras in. För att inte tala om ADMINSTRERANDET av alla åtalade.

Om de inte är arbetslösa som blir åtalade så klart ...

Inga kommentarer: